ARACELI PALLARESAquesta colla es va formar a l’any 1999 arrel d’una idea d’en Vicenç Salsanedas de crear una coreografia per al festival benèfic de l’associació de familiars de malalts d’alzehimer. En aquesta coreografia van formar part l’associació de la Casa de Andalucía i un grup de sardanistes d’Amics de la Sardana. A partir d’aleshores, any rere any, la colla ha ballat en aquest festival, estrenant per l’ocasió dues sardanes, una d’elles de punts lliures que sempre ha tingut molt bona acceptació.

La nostra colla esta formada per dotze dansaires de totes les edats, alguns d’ells superen el 60 anys; això no els treu les ganes ni les forces per seguir formant part d’ella i ni que dir de la il•lusió i entusiasme que posem tots els membres del grup en totes les actuacions i activitats.

Hem participat a les activitats de totes les entitats i associacions que han demanat la nostra col•laboració, a esdeveniments i festes de la nostra comunitat. Exemple d’aquests son: La mostra d’entitats a la Fira dels galls, 25é aniversari del col•legi Bernat Metge, festes populars de diferents partits polítics, Casa de Aragón, Associació de veïns de Llevant, Banda Filharmònica, Associació gegantera, Dia internacional de la dansa, etc. També s’ha actuat en poblacions veïnes (Sant Boi, Hospitalet, etc…) i en tota mena de celebracions i lloc on es vulgui ballar una sardana.

Araceli Pallarés

Directora i coreògrafa de la colla d’exhibició